Najboljše rešitve

Z izbiro pravih talnih in stenskih oblog poiščemo rešitve, ki odražajo vaš okus in se dobro ujemajo z vašim pohištvom, poleg tega pa izpolnjujejo tudi ustrezne tehnične zahteve in standarde kakovosti.

Z našo bogato ponudbo kolekcij Infinity lahko vnesete sodoben, klasičen ali industrijski videz v svoje notranje ali zunanje prostore. Zadovoljstvo je zagotovljeno.

OMC - Infinity
OMC - Infinity

Talne obloge

Si lahko zamislite tla brez fug med ploščicami, kjer bi se nabirala prah in umazanija? Bi si lahko želeli kaj boljšega, kot so prelepa tla, visoko odporna proti praskam?

Velike plošče Infinity so prava rešitev za vas, ne glede na to, ali želite prekriti tla v poslovnih ali stanovanjskih prostorih.

Stenske obloge

Velike plošče Infinity so stilsko izjemno dovršene, okolju prijazne, odporne na vse vrste kemičnih sredstev, ognjevarne in izjemno trpežne.

Nega stenskih oblog Infinity je zelo enostavna. Ni jih treba prepleskati, če se umažejo, temveč se jih zlahka očisti z gospodinjskimi detergenti.

OMC - Infinity

Tehnični podi za poslovne prostore

Oglejte si plošče Infinity v stanovanjskih stavbah in poslovnih prostorih – zagotovo boste našli, kar iščete!

OMC - Infinity

Tehnična obdelava

Za posebne projekte lahko dobavimo rezane plošče manjših dimenzij. Tehnična obdelava omogoča namestitev naših plošč na že obstoječa tla ali izravnano talno površino brez uporabe lepila ali tesnila. Ta vrsta novega poda se izjemno hitro položi in je primerna za takojšnjo uporabo, lahko se uporablja na obeh straneh in se večkrat uporabi.

Idealna rešitev za trgovine in vse vrste pisarn, odsvetujemo pa uporabo v stanovanjskih prostorih ali kopalnicah.

Dvignjeni podi

Tehnični dvignjeni podi se v današnjem času vse bolj uporabljajo, saj morajo biti sodobni delovni prostori fleksibilni, poleg tega pa morajo zagotavljati enostavno namestitev opreme. Ta način omogoča tudi lažje vzdrževanje talnih in podtalnih sistemov.

Podjetje Infinity nudi rešitev za namestitev velikih plošč za ta namen – strukturni in zaključni deli se dobavijo nesestavljeni.

OMC - Infinity

Iščete ideje za talne in stenske obloge?

Oglejte si plošče Infinity v stanovanjskih stavbah in poslovnih prostorih – zagotovo boste našli, kar iščete!

Renoir

Metal Corten

Tundra Select

Classic Statuario

Concrete Light

Želite več informacij?

Projektantski oddelek Infinity vam s svojim strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami pomaga najti praktične, posebne rešitve za vaše arhitekturne projekte ter vam nudi poprodajno pomoč.

poglejte si tudi vse ostale materiale iz tehničnega kamna ali granita na
dekorativni-kamen-omc.si

Kontaktirajte nas !