Oblikovanje in dekor

Oglejte si naše kopalniške pulte, korita, talne obloge, stenske obloge ali kadi in stene za prhanje in zagotovo boste našli svoj stil.

Velike plošče Infiniti ponujajo širok izbor, od sodobnih kopalnic, razkošnih kopalnic pa do enostavnih zasnov, ki vsebujejo vse, kar potrebujete.

OMC - Infinity
OMC - Infinity

Visoko zmogljivi materiali

Velike plošče Infinity so idealna rešitev za prenovo vaše kopalnice.

Z visoko zmogljivimi materiali, ki so skoraj popolnoma neporozni, ne zahtevajo posebnega vzdrževanja in so na voljo v mnogo različnih barvah in zaključkih, lahko oblikujete prostor po vaši meri.

Popolna ponudba za vsakogar

Naša izkušena ekipa pristopi k projektu oblikovanja kopalnice v sodelovanju z arhitekti in oblikovalci.

Skupaj preučijo lastnosti in tehnične ter estetske zahteve in vam ponudijo najboljšo praktično rešitev.

OMC - Infinity
OMC - Infinity

Kopalniški pulti in korita

Vaša kopalnica bo s ploščami Infinity dobila popolnoma nove razsežnosti, saj zagotavljajo barvno usklajenost in uglašenost.

Plošče Infinity zadovoljijo vsak okus in vsako željo po lepši in bolj funkcionalni kopalniški opremi. Vse naše barve in zaključki bodo izvrstno dopolnili vaš prostor, izboljšali njegovo funkcionalnost in hkrati vanj vnesli svežo energijo in harmonijo.

Kadi in stene za prhanje

Velike plošče Infinity so idealne za prekrivanje sten in kadi za prhanje, vse od vrha do tal. So najboljša rešitev za arhitekte in oblikovalce.

Navdušeni boste nad našo raznoliko ponudbo, ujemajočimi sijajnimi stenskimi oblogami in matiranimi ali grobimi površinami tal. Spoji med ploščami so minimalni, higiena in dizajn pa na najvišjem nivoju.

OMC - Infinity

Iščete navdih za kopalniško opremo?

Nudimo vam sodobne kopalniške rešitve in opremo Infinity, ki se idealno ujemajo s talnimi in stenskimi oblogami.

Verde France

Crystal Ice

Pietra Grey

Total Ivory

Kind of Blue

Želite več informacij?

Projektantski oddelek Infinity vam s svojim strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami pomaga najti praktične, posebne rešitve za vaše arhitekturne projekte ter vam nudi poprodajno pomoč.

poglejte si tudi vse ostale materiale iz tehničnega kamna ali granita na
dekorativni-kamen-omc.si

Kontaktirajte nas !